Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

tips dua posen

5 Perkara Yang Korang Sure Tak Bosan Walaupun Buat Berulang Kali

Yang mana satu korang selalu buat?

Kredit gambar utama: Shutterstock

 

Semua orang ada masa akan bosan. Tetapi korang boleh buat 5 perkara ni setiap kali bosan, lagi best korang tak akan bosan walaupun aktiviti ni korang dah buat berulang kali.

 

#1 Borak Dengan BFF

 

Bukan senang nak cari BFF yang sentiasa ada waktu susah senang. Ada yang selalu jumpa BFF tetapi ada yang dah lama tak dapat bersua muka. Yang susah nak jumpa tu, memang syiok kalau dapat call bersembang dengan BFF, paling tidak pun berkongsi cerita dalam whatsapp dan video call.

 

#2 Tengok Movie Kegemaran, Throwback Gambar & Video Lama

 

Peminat drama tu, inilah masanya korang nak catch up setiap episod drama yang korang ketinggalan. Time ni la korang boleh menangis teresak-esak atau ketawa terbahak-bahak. Yang tak tau nak layan drama apa, korang layan je throwback video dan gambar lama. Sure tersenyum sorang-sorang. Mulalah rasa rindu pada kawan-kawan lama.

 

#3 Baca Komen Di Media Sosial

 

Macam-macam yang ada di media sosial. Selain berita dan update kawan-kawan, korang boleh baca komen yang ada. Ada banyak komen lawak yang ditulis netizen ni... Well, kan ramai makcik bawang di sini sana.

 

#4 Pergi Spa & Facial

 

Sekali sekala manjakan diri apa salahnya. Korang cuma perlu baring dan relaks sambil tenang-tenangkan fikiran atau tidur, sambil-sambil wajah dan tubuh korang dibelai.

 

#5 Layan iPhone

5 perkara yang korang sure tak bosan walaupun buat berulang kali

Kredit: Shutterstock

 

Siapa yang tak suka kalau dapat layan phone canggih macam iPhone 7 Plus. Lagi best kalau korang dapat iPhone 7 Plus tu percuma!

 

5 perkara yang korang sure tak bosan walaupun buat berulang kali

 

Iya, korang hanya perlu jadi pelanggan U Mobile untuk dapatkan pakej Unlimited HERO P139 dengan hanya RM48 sebulan untuk dapatkan iPhone 7 Plus dan alami rangkai 4G LTE baharu! Bukan tu je, korang akan dapat data berkelajuan tinggi tanpa had, strim video HD tanpa had, data percuma Roam-Onz Global di 36 destinasi seluruh dunia dan percuma panggilan tanpa had ke semua rangkaian.

 

Nak info lanjut? Klik je di sini. Barulah best!

 

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

{{related.name}}

{{related.name}}