Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

ERA Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

trending

Boleh Cuba 3 Cara Ni Nak Kuruskan Pipi

Pipi tembam ni comel apa!

Sumber: iDiva

Pipi tembam ni comel apa. Orang kata macam pipi pau. Tapi, ada pula perempuan yang sukakan pipi yang ada jawline, jadi bila make up tu nampak lebih cantik. Jangan risau kalau korang dalam kategori nak pipi kurus. Try je 3 cara mudah ni. 

boleh cuba 3 cara ni nak kuruskan pipi

1. Chewing Gum

Serius! Kunyah gula-gula getah adalah satu exercise bagi muscle pipi yang menjadikan tulang korang lagi sharp. 

boleh cuba 3 cara ni nak kuruskan pipi

2. Fish face

Sedut bahagian dalam pipi macam ikan tu dan cuba senyum. 

boleh cuba 3 cara ni nak kuruskan pipi

2. Lebih kerap senyum

Senyum boleh tone up muscle pipi dan boleh kurangkan lemak pada bahagian tersebut. 


*Layan ERA fm menerusi dengar.era.fm

 

 

 

boleh cuba 3 cara ni nak kuruskan pipi

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

{{related.name}}

{{related.name}}