Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

ERA Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

petang era

 

Waktu petang korang lagi best bila dengarkan ERA D’Boyz yang serba baru bersama dengan Radin, Danial dan featuring Nabil setiap hari Isnin hingga Jumaat dari jam 4 petang hingga 8 malam di ERA.

Apa yang best layan ERA D’Boyz sebab ada macam-macam program yang pastinya buat korang tak boring lah! Ada macam-macam stunt dan belajar pikat line.

Wow, ada juga Google Translate dengan Nabil !

Nak kenal diorang lagi , korang boleh usha Instagram diorang kat @radin_era, @danialzain1 dan @nabilzira ok! Nak call boleh je dial 03-95433355 untuk layan lepak dengan diorang.

Petang ERA

  • petang era
  • petang era
  • petang era