Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

ERA Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

petang era

 

Waktu petang korang lagi best bila dengarkan ERA D’Boyz yang serba baru bersama dengan Radin dan Danial setiap hari Isnin hingga Jumaat dari jam 4 petang hingga 8 malam di ERA.

Apa yang best layan ERA D’Boyz sebab ada macam-macam program yang pastinya buat korang tak boring lah!

Ada segmen ‘Chef 2 Gossip’ yang mana Danial akan memainkan peranan sebagai Chef Two untuk berikan segala perkembangan terkini gossip semasa dengan cara kononnya tengah memasak.

Lepas tu, ada juga segmen ‘Can Sing Ar’ di mana korang boleh call untuk berkaraoke dengan Danial.

Hidup korang kalau takde media sosial mesti tak lengkap kan? Kali ni ERA D’Boyz akan bagi sitiuasi yang korang kena pilih kat media sosial ERA dan keputusannya akan diumumkan diakhir segmen ERA D’Boyz.

Nak kenal diorang lagi , korang boleh usha Instagram diorang kat @radin_era atau @danialzain1 ok! Nak call boleh je dial 03-95433355 untuk layan lepak dengan diorang.

Petang ERA

  • petang era
  • petang era