Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

ERA Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

petang era

 

Kita masuk alam virtual!
Yass gang! Strimers boleh layan lagu-lagu hit dalam v-show era!!!
Lagi ngam, korang sendiri yang nego lagu apa paling syiokkkkkk!!
Nak artis dan influencer join sekali? Bak datang!!! Boleh tengok live show secara virtual!

Bukan tu jer, korang boleh jadi asyukk, menang seratus ringgit dan barangan Aura White hanya dengan meneka nama artis berdasarkan klu yang diberikan di IG @aurawhiteofficial. Fuhhh.. Semua ada dalam v-show era bersama Zahier yang diaurakan oleh Aurawhite Birdnest Collapeptide. Dari sarang burung premium. Wow! Makin berseri! Makin cantik! Beli sekarang. Rugi kalau tak cuba follow Instagram Aurawhiteofficial. Aurawhite shakeshakeuolls.

Setiap hari isnin hingga jumaat, dari jam 8 malam hingga 12 tengah malam!
ERA, muzik hit terbaikk!

Tertakluk pada terma dan syarat

 

 

Announcer

  • petang era